Te Passe

Te Passe bestaat 15 jaar en dat werd zaterdagmiddag 9 juli 2016 gevierd. Speciaal voor deze gelegenheid werd een roestvrij stalen kunstwerk ontworpen door Leo Kemper. Het kunstwerk verbeeldt de band tussen de bewoners onderling en alle mensen om hen heen.   De bewoners hebben ter gelegenheid van dit jubileum vogelhuisjes gemaakt. Het timmeren en het beschilderen van de huisjes in vrolijke kleuren was al een geweldig feest. Zowel de kleurrijke vogelhuisjes als het stalen kunstwerk werden door de 8 bewoners onthuld. Ze verwijderden gezamenlijk de grasgroene onthullingsdoeken op een prachtige zonnige zaterdagmiddag. Na de onthulling werd er een fantastisch feest gevierd bij De Droadnagel. Feestcommissie bedankt voor de organisatie hiervan!

Het kunstwerk is mede mogelijk gemaakt door een aantal financiële bijdragen. Hierbij willen wij dan ook de volgende organisaties hartelijk bedanken: Rabobank Salland (coöperatiefonds), PCI Haarle en Broeze Nijverdal!

Ook willen wij de medewerkers van de houtwerkplaats van De Parabool bedanken voor de ondersteuning bij het vervaardigen van de vogelhuisjes.

Last but not least uiteraard een woord van dank aan de vrijwilligers die hebben geholpen bij de voorbereiding en het plaatsen van het kunstwerk en niet te vergeten Leo Kemper voor het ontwerp en zijn begeleiding bij de uitvoering!

Op onze facebookpagina zijn nog veel meer foto`s te vinden.